Lotus

About me

Developer Information
Name Lotus
Location Kosova
User since May 1, 2014
Number of add-ons developed 0 add-ons
Average rating of developer's add-ons Not yet rated

My Reviews

Albanian Dictionary

Rated 5 out of 5 stars

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

This review is for a previous version of the add-on (1.6.9).